Optimaliseer de impact van jouw campagnes en communicatie-uitingen met onze unieke Converse Campagne Management Toolkit

Optimaliseer de impact van je fondsenwervende campagnes met de unieke Converse Campagne Management Toolkit. Converse biedt geweldige ondersteuning van ontwerp tot en met evaluatie en biedt de tools voor monitoring en realtime bijsturing. Optimaliseer je efficiëny, vergroot je bereik en behaal maximale resultaten met onze Campagne Management Toolkit voor fondsenwervende organisaties.

Campagne Mixer

Presenteren van de juiste boodschap aan de juiste doelgroep is de essentie van een campagne. Om het bereik en de effectiviteit van de campagne te verhogen is de optimale doelgroep benodigd. Met de Campagne Mixer kan de perfecte mix van contactpersonen worden gemaakt. Op basis van specifieke kenmerken worden contactpersonen uit andere campagnes toegevoegd of uitgesloten van de nieuwe campagne.

Campagne A/B Testen

Optimaliseren van de lopende en toekomstige marketing en campagne uitingen doe je door resultaten te meten, de succesvolle elementen te behouden en de minst succesvolle elementen weg te laten in toekomstige campagnes. Om de campagne effectiviteit te meten kan met ‘Campagne A/B testen’ , gebaseerd op de gewenste doelgroep kenmerken, willekeurige groepen worden gemaakt.

Campagne Voortgang Indicator

Zijn de campagne doelstellingen bijna bereikt? Dient de campagne extra geactiveerd te worden, zijn andere aanpassingen noodzakelijk of loopt alles op schema en zijn de wervingsinspanningen voor deze campagnes voldoende? Dit zijn de vragen die beantwoord worden met behulp van de Campagne Voortgang Indicator. In te stellen voor de individuele campagne en het campagne portfolio.

Campagne Statistieken

Structureren en organiseren van campagnes en uitingen is voor Converse gebruikers essentieel. Real time inzage in de behaalde resultaten van die campagnes is net zo belangrijk. Of die resultaten nu gaan over aantal nieuwe donateurs, gemiddeld giftbedrag of totaal aantal eenmalige overeenkomsten: met de Campagne Statistieken is dit direct inzichtelijk.

Campagnelid Statussen

Geautomatiseerd en efficiënter bijhouden van reacties op elke campagne, met behulp van de standaard gegenereerde campagne lid statussen. Verbeter de rapportage mogelijkheden, maak het aanmaken van campagnes eenvoudiger en vermijd het handmatige en foutgevoelig proces door gebruik te maken de feature Campagnelid statussen. 

Campagne Portfolio Viewer

Inzichtelijk krijgen van alle campagnes in oogopslag kan met behulp van de Campagne Portfolio Viewer. Converse gebruikers hebben vaak meerdere campagnes gelijktijdig lopen om zo hun impact te maximaliseren. Campagnes kunnen verschillende tijdslijnen en doelen hebben, dus door ze gelijktijdig uit te voeren kunnen de inspanningen van de organisatie geprioriteerd en tijdig bijgestuurd worden indien nodig.

Voor wie zijn deze oplossingen interessant?

Marketeer

Als marketeer ben je verantwoordelijk voor verschillende belangrijke processen zoals propositie ontwikkeling, campagnes en data analyses. Met Salesforce en jouw marketing automation tooling ben je al in staat om efficiënt te werken, gegevensgestuurde beslissingen te nemen en succesvolle marketingcampagnes te realiseren.

Fondsenwerver

Als fondsenwerver ben je verantwoordelijk voor het genereren van financiële steun en donaties om de missie en doelen van jouw organisatie te ondersteunen. Met Salesforce heb je een krachtig tool in handen voor alle CRM processen. Converse zet er nog een niveau bovenop waarmee je ook alle verschillende relatiegroepen en proposities adequaat kan ondersteunen.

Ook deze organisaties maken al gebruik van Converse

Scroll naar boven