Maak jouw Salesforce / Converse gebruikers super blij met behulp van onze slimme in-app functionaliteiten voor support en beheer

Naadloze ondersteuning van Salesforce en Converse gebruikers is cruciaal, gezien de brede inzet van deze applicaties binnen uw organisatie en het feit dat een groot aantal collega’s er gebruik van maakt. Converse biedt slimme functionaliteiten waarmee vragen en issues efficiënt kunnen worden geregistreerd en afgehandeld.

Business Support Hub

Integreer jouw 1e en 2e lijn support voor Salesforce / Converse naadloos in het werkproces van alle gebruikers met de Business Support Hub. De Business Support Hub is het draaipunt voor alle vragen, verzoeken en problemen die bij jouw gebruikers zouden kunnen ontstaan. Met behulp van de Business Support Hub kan je als coördinator overzicht houden op de interne case-queue en beslissen welke cases je wel/niet doorzet naar jouw 2e of 3e lijn support partners.

Business Improvement Hub

Verzamel en organiseer jouw improvement sprints met de Business Improvement Hub. Alle ideeën en wensen voor optimalisaties en uitbreidingen die niet direct kunnen worden gerealiseerd, kunnen worden gemanaged met deze feature. De Business Improvement Hub is het onmisbare tussenstation tussen de dagelijkse operatie en de ontwikkelsprints.

Customer Usage Control

Bekijk snel het verbruikte volume van je betalingsverwerking met de ‘Customer Usage Control’-feature. Verbeter je controle op kosten en overschrijdingen. De dagelijkse updates via geplande batches en toegankelijke rapporten en dashboards maken het eenvoudig om de benodigde informatie in te zien.

Converse configuratie set Up

Pas jouw Converse inrichting en configuratie op eenvoudige wijze aan met de Converse Congiguratie Set Up. Met behulp van een overzichtelijk menu, stel in logische stappen Converse zo in, dat het optimaal past bij jouw organisatie en jouw specifieke behoeften en ideeën.

Close fiscal period settings

Sluit moeiteloos betalingen af tot de gewenste datum. Sluit boekperioden en voorkom onbedoelde wijzigingen van financiële gegevens nadat deze zijn verwerkt.

Voor wie zijn deze oplossingen interessant?

Als Salesforce Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van het Salesforce-platform binnen jouw organisatie. Je speelt een cruciale rol bij het beheren, aanpassen en optimaliseren van de Salesforce-omgeving in jouw organisatie. Converse biedt jou geweldige tools die het leven voor jou als admin leuker en gemakkelijker maken en die jou helpen om meer waarde te creëren voor jouw organisatie en jouw Salesforce gebruikers.

Marketing Operations

Als medewerker marketing operations speel je een cruciale rol in het onderhouden van sterke relaties met donateurs en andere type relaties, het bieden van uitstekende klantenservice en het stimuleren van donateurstevredenheid en -betrokkenheid. Converse maakt het verhaal voor jou pas echt af omdat Converse jou in staat stelt om ook echt álle aspecten van een relatie tussen jouw organisatie goed te kunnen beheren, vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Ook deze organisaties maken al gebruik van Converse

Scroll naar boven