Borg dat álle relevante data van álle relevante relaties compleet, gevalideerd en AVG-proof beschikbaar zijn voor campagnes, fondsenwerving en acties

Vereenvoudig het verzamelen, organiseren en analyseren van waardevolle informatie over al jouw relaties. Met onze slimme en krachtige functies kan jouw organisatie effectieve communicatie, gepersonaliseerde marketing en betere besluitvorming realiseren. Optimaliseer je relaties en behaal succes met Converse en alle Nederland-specifieke functionaliteiten voor het gezond en veilig houden van alle kostbare relatiedata.

Data Kwaliteit Toolkit

Datakwaliteit is een basis vereiste van een goede database en dat houdt de organisatie op orde met de Data Kwaliteit Toolkit. Laat deze toolkit het analyse en denkwerk doen waarna de Toolkit suggesties geeft voor gegevensverwijdering, uiteraard totaal in lijn met de vereisten die worden gesteld aan een database. Verminder opslag van onnodige data en laat de toolkit de organisatie helpen met het schoon maken en houden van de database!

Adres Synchronisatie

Verbeter adresbeheer met de Converse adressynchronisatie feature. Zoveel plekken en manieren om adresgegevens te ontvangen en op te slaan tussen alle gebruikte applicaties en koppelingen. Houdt de gegevens actueel en consistent door deze automatisch te laten synchroniseren en updaten door de gehele database.

 

Data Completeness Visualisation

Een volledig beeld van een relatie begint bij een zo volledig mogelijk gevuld data profiel. Visualiseer de volledigheid van contactgegevens met deze Converse feature, waardoor het aanvullen van de juiste gegevens heel eenvoudig wordt. Identificeer de belangrijkste gegevens en pas parameters aan om de functie perfect af te stemmen op de behoeften van de eigen organisatie.

 

Toekomstig Adres

Beheer toekomstige adreswijzigingen eenvoudig met de Toekomst adres functionaliteit. Voorkom daarmee vroegtijdige aanpassingen en handel verzoeken direct af, zonder handmatige herinneringen. Dat resulteert in correcte adresgegevens, zowel nu als in de toekomst.

household Manager

Kennis over de individuele en unieke connectie die een relatie heeft met de organisatie is het belangrijkste wat er is voor een non profit. Dit goed op orde hebben gebeurt bij de basis, met een focus op de persoon en alle aspecten van de relatie voor een volledig 360graden klantbeeld. Met de feature Household manager wordt het (in de basis B2B) Salesforce platform verrijkt om vooral op persoonsniveau /particulieren alle activiteiten in de CRM te organiseren en maakt het geschikt voor Nederlandse Non Profits.

AVG

Met behulp van de AVG (of GDPR in het engels) functionaliteit voldoet de organisatie gemakkelijk aan de privacy wetgeving. Anonimiseer eenvoudig de persoonsgegevens van relaties, zowel op individueel verzoek als binnen een geautomatiseerd proces. Met behoud van gegevens die niet persoonsgebonden zijn zodat er geen gegevens verloren gaan met betrekking tot bijvoorbeeld betaalgegevens en campagne resultaten.. Dit biedt een gebalanceerde aanpak die voldoet aan privacyvereisten maar ook de data behoefte van de organisatie.

Top Match Component

De ideale toevoeging voor organisaties die binnengekomen verzoeken of vragen van donateurs verwerken met Salesforce Cases is Top Match Component. Door gebruik te maken van het Top Match Component wordt het koppelen van de case vereenvoudigd door de geautomatiseerde contactpersoon suggestie. Deze suggesties worden gegenereerd op basis van de zelf bepaalde gebruikerscriteria. Ook deze feature is wederom volledig aanpasbaar op de processen van de organisatie.

KIX Codes

Dé aanvulling op de Converse adresvalidatie door naast de adressenvalidatie ook automatisch KIX-codes toe te voegen aan alle Nederlandse adressen in de database. Bij het toezenden van Direct Mails kan er direct vanuit de eigen database een kwalitatief hoogwaardig adressenbestand worden geleverd aan de verzendhuizen. Wat bijdraagt aan een snelle en nauwkeurige postverwerking door PostNL.

Adresvalidatie

Verrijk Nederlandse adresgegevens met geautomatiseerde Converse adresvalidatie. Een feature die gebruik maakt van een up-to-date Nederlandse adressen koppeling om ingevoerde adressen te controleren, valideren en aan te vullen waar nodig. Zodat ingevoerde gegevens altijd accuraat zijn zowel bij individuele opvoering als bulkvalidatie.

Voor wie zijn deze oplossingen interessant?

Database Manager

Als database manager speel je een cruciale rol in jouw organisatie. Data is ‘de brandstof’ waarop vrijwel alle processen binnen jouw organisatie ‘draaien’. Het beheren en onderhouden van jouw Salesforce database is daarom één van de belangrijkste verantwoordelijkheden die hoort bij jouw rol. Het gaat dan om zaken als juistheid, volledigheid, actualiteit, integriteit en beveiliging.

Marketeer

Als marketeer ben je verantwoordelijk voor verschillende belangrijke processen zoals propositie ontwikkeling, campagnes en data analyses. Met Salesforce en jouw marketing automation tooling ben je al in staat om efficiënt te werken, gegevensgestuurde beslissingen te nemen en succesvolle marketingcampagnes te realiseren.

Ook deze organisaties maken al gebruik van Converse

Scroll naar boven