Optimaliseer donatiebeheer en marketing operations met het Converse datamodel voor een 360 graden relatiebeeld

Van donatiebeheer en online betalingsverwerking tot geavanceerde data-analyse en rapportage. Met Converse bieden we alle functionaliteiten om (alle vormen van) donaties, overeenkomsten en betalingen efficient te verwerken en deze data naadloos te integreren alle CRM processen in jouw organisatie. Of het nou gaat om donateur support of donateur-based campagnes, Converse ondersteunt gebruikers met spot-on data en functionaliteiten.

Donatie contracten

Het beheren van periodieke schenkingen kan in Converse met de donatiecontracten. Leg contractuele afspraken, zoals looptijd en jaarbedrag, vast in een donatiecontract en koppel deze eenvoudig aan overeenkomsten. Dit biedt overzichtelijke en gemakkelijke toegang tot alle relevante informatie, ook bij contactpersonen met meerdere donatiecontracten. Uiteraard wordt er voor de overeenkomsten dan weer een Payment Schedule aangemaakt.

Payment schedule

De basis op orde met de Payment Schedule van Converse om geplande betalingen te beheren en in te plannen. Met behulp van deze functionaliteit kunnen openstaande betalingen voor donateurs worden aangemaakt op basis van overeenkomsten en/of lidmaatschappen. Deze gegevens worden vervolgens automatisch doorgestuurd naar de bank voor het incasseren van de donaties bij de donateurs.

Agreement Snapshot

Verbeter inzicht in de overeenkomsten met de Agreement snapshots. Binnen Converse is er de unieke mogelijkheid om veranderingen vast te leggen gedurende een periode om op die manier inzage te hebben in het verloop in plaats van alleen de actuele stand. Zoals bijvoorbeeld wijzigingen in bedrag, startdatum of frequentie. Deze snapshots worden onbeperkt bewaard en bieden een compleet historisch overzicht. Maak rapporten en dashboards op basis van deze snapshots, een verrijking ten op zichtte van de standaard historietracking.  

 

Converse filters

Het stroomlijnen van de verwerking van bankafschriften met behulp van Converse filters. Beperk hiermee handmatige verwerking van betalingen en minimaliseer ‘uitval’. Dit bespaart vooral tijd en geld, maar verbetert vooral het (geautomatiseerde) proces rondom betaalverwerking. Koppel betalingen nauwkeurig aan de juiste campagnes, verbeter de feedback en vergroot de effectiviteit van campagnes. Compatibel met de Finance Engine. 

Transactie sets en transacties / Mutatie sets en mutaties

De dagelijkse bankafschriftenverwerking gebeurt binnen Converse met de functionaliteit dagafschriftverwerking van FinDock en Converse. Door het inlezen van het digitale bankafschrift (CAMT-bestand) worden betalingen automatisch gekoppeld aan de juiste gegevens in Salesforce/Converse.

Mutatie sets en mutaties is de Converse functionaliteit die betalingen direct in de database zal verwerken, waarbij eventuele transacties die handmatige aandacht vereisen, eenvoudig kunnen worden bekeken en verwerkt via een additioneel proces. In het geval FinDock in combinatie met Converse wordt gebruikt heet deze functionaliteit Transactie sets en transacties.  

Voor wie zijn deze oplossingen interessant?

Als medewerker marketing operations speel je een cruciale rol in het onderhouden van sterke relaties met donateurs en andere type relaties, het bieden van uitstekende klantenservice en het stimuleren van donateurstevredenheid en -betrokkenheid. Converse maakt het verhaal voor jou pas echt af omdat Converse jou in staat stelt om ook echt álle aspecten van een relatie tussen jouw organisatie goed te kunnen beheren, vragen te beantwoorden en problemen op te lossen..

Fondsenwerver

Als fondsenwerver ben je verantwoordelijk voor het genereren van financiële steun en donaties om de missie en doelen van jouw organisatie te ondersteunen. Met Salesforce heb je een krachtig tool in handen voor alle CRM processen. Converse zet er nog een niveau bovenop waarmee je ook alle verschillende relatiegroepen en proposities adequaat kan ondersteunen.

Ook deze organisaties maken al gebruik van Converse

Scroll naar boven