Converse helpt je om jouw impact zowel binnen als buiten jouw organisatie verder te vergroten.

Een van de belangrijkste processen waar je als marketeer verantwoordelijk voor bent, is de ontwikkeling en fine-tuning van proposities en campagnes. Met Salesforce ben je al in staat om efficiënt te werken, data-gestuurde beslissingen te nemen en succesvolle marketingcampagnes te realiseren. Converse biedt daarbovenop nog een complete set aan tools die data-gestuurde propositie ontwikkeling mogelijk maakt.

Geo Management Toolkit

Elke Salesforce database bevat een schat aan geo-gerelateerde data die kan helpen bij het ontwikkelen van nieuwe en scherper gefocuste proposities en campagnes. 

Álle data met een geo-relatie kan naar eigen normen en inzichten zichtbaar worden gemaakt op de verschillende bestuurlijke niveaus van ons land.

Nieuwe afstemmings- en communicatiemogelijkheden worden ontsloten via deze toolkit. Beelden spreken nog altijd veel meer dan regels met getallen.

Ga experimenteren, doe inspiratie op en ontdek de waarde voor de organisatie van de verborgen geo-pareltjes in de database met behulp van de Converse Geo Management Toolkit.

Geo Mapping Donor Data
Campagne Statistieken

Donation Contacts

Meer informatie volgt spoedig.

Segment Science

Meer informatie volgt spoedig.

Converse Segment Science

Voor wie zijn deze oplossingen interessant?

Als marketeer ben je verantwoordelijk voor verschillende belangrijke processen zoals propositie ontwikkeling, campagnes en data analyses. Met Salesforce en jouw marketing automation tooling ben je al in staat om efficiënt te werken, gegevensgestuurde beslissingen te nemen en succesvolle marketingcampagnes te realiseren.

Fondsenwerver

Als fondsenwerver ben je verantwoordelijk voor het genereren van financiële steun en donaties om de missie en doelen van jouw organisatie te ondersteunen. Met Salesforce heb je een krachtig tool in handen voor alle CRM processen. Converse zet er nog een niveau bovenop waarmee je ook alle verschillende relatiegroepen en proposities adequaat kan ondersteunen.

Ook deze organisaties maken al gebruik van Converse

Scroll naar boven