Koppel jouw Salesforce omgeving aan alle on-line kanalen en haal het maximale uit jouw Salesforce omgeving door optimale connectiviteit met alle belangrijke leveranciers en externe databronnen

Ontdek de Converse functionaliteiten die naadloze connectiviteit bieden met verschillende systemen. Met onze oplossingen kan jouw Salesforce/ Converse omgeving efficiënt communiceren met andere softwaretoepassingen specifiek binnen het Nederlandse ecosysteem voor Goede Doelen applicaties. Converse biedt betrouwbare integratie en flexibele API’s om aan de specifieke behoeften van jouw organisatie te voldoen. Optimaliseer je bedrijfsvoering met probleemloze connectiviteit en haal het maximale uit jouw Salesforce omgeving.

Nieuw! Converse Website Integration API

De Converse Website Integration (CWI) API is een alternatief voor de Transaction API voor Converse gebruikers met de Finance Engine. Deze verbeterde API is ontworpen om nog verder aan de behoeften van gebruikers te voldoen en de integratie van externe (web)applicaties in Converse verder te optimaliseren. Functioneel is de CWI identiek aan de Transaction API . Doordat de methodiek van gegevensverwerking een upgrade heeft gehad, worden donaties via Buckaroo direct verwerkt en beleven de online donateurs een uitstekende gebruikerservaring. Voor meer informatie over de CWI en hoe deze te gebruiken, kun je terecht in het kenniscentrum waar alle technische details te vinden zijn.

Relation API

Met de Relation API van Converse kunnen externe applicaties worden gekoppeld met Converse, zoals contactformulieren. Via de Relation API worden de door de relatie ingevoerde gegevens automatisch opgeslagen op de relevante plekken in Salesforce/Converse, rekening houdend met duplicaatregels. Vervolgens komt een nieuwe of bestaande relatie direct terecht op de bestemde plek en start zijn/haar journey met de organisatie.  

Transaction API

De Transaction API is een krachtige tool om externe applicaties, waarin betalingen worden gegenereerd, te koppelen aan Converse/Salesforce. De Transaction API maakt gelijktijdig gebruik van de Relation API maar is uitgebreid met de online betaalmogelijkheden van Buckaroo. Zo kunnen online donaties, die bijvoorbeeld via de website worden gegenereerd, automatisch worden verwerkt. Doordat de Relation API onderdeel is van de Transaction API worden relatiegegevens gelijktijdig opgeslagen of aangevuld. Onmisbaar voor organisaties die de online donatie mogelijkheden direct willen verbinden met Converse CRM.

Transaction API

Kentaa Connect

Verdieping van de relatie met de achterban door middel van het integreren van Kentaa gegevens in Converse. De real time koppeling tussen Converse en Kentaa zorgt voor een compleet beeld van klanten en relaties. Door waardevolle informatie van het online platform direct te laten landen in Converse,  in de activiteiten van die personen die een warme relatie hebben met de organisatie. De organisatie heeft nu alles in huis om vervolgacties te definiëren. Zowel een single connect als een multi connect is mogelijk binnen de Kentaa koppeling.

Buckaroo QR Import

Genereren van iDeal QR-codes voor  algemeen gebruik in campagnes of per relatie via een individuele betaallink. Ideaal voor Direct Marketing en Events door de QR code beschikbaar te stellen.  En ook voor online campagnes en uitingen een waardevolle toevoeging door de digitale mogelijkheden van de iDeal betaallink. Geef een boost aan de verwerking van betalingen met zowel gemak voor de donateurs als de automatische betaalverwerking door de organisatie.

Contact Preference Center

Behouden van een goede relatie met de achterban door de contactvoorkeuren te respecteren. Dit doet een Converse gebruiker gemakkelijk door het vereenvoudigen van de mogelijkheden van het bewaren en beheren van de opt-in en opt-out voorkeuren van alle contacten. Vergroot de interesse van de relaties door gerichte en relevante  marketingcampagnes te communiceren. Vanzelfsprekend kan deze feature worden geïntegreerd met verschillende e-mailmarketingoplossingen, waaronder MarketingCloud en MailChimp.

Data Import Manager

Moeiteloos verwerken van de meest voorkomende importbestanden in één klik, waardoor het tijdrovende en foutgevoelige proces van object-voor-object importeren wegvalt. Dit gebruiksvriendelijke hulpmiddel bespaart waardevolle tijd en maakt het werkproces aanzienlijk efficiënter. Er zijn zelfs al een aantal templates die al helemaal klaar staan. Denk aan een template voor campagne leden, een template voor donateurs, een template voor vrijwilligers en een template voor Mijn Eenmalige Gift.

Voor wie zijn deze oplossingen interessant?

Als Salesforce Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van het Salesforce-platform binnen jouw organisatie. Je speelt een cruciale rol bij het beheren, aanpassen en optimaliseren van de Salesforce-omgeving in jouw organisatie. Converse biedt jou geweldige tools die het leven voor jou als admin leuker en gemakkelijker maken en die jou helpen om meer waarde te creëren voor jouw organisatie en jouw Salesforce gebruikers.

Database Manager

Als Database Manager speel je een cruciale rol in jouw organisatie. Data is ‘de brandstof’ waarop vrijwel alle processen binnen jouw organisatie ‘draaien’. Het beheren en onderhouden van jouw Salesforce database is daarom één van de belangrijkste verantwoordelijkheden die hoort bij jouw rol. Converse biedt een complete set aan functionaliteiten waarmee dit belangrijke werk beter wordt ondersteund waarmee je jouw waarde voor de organisatie een boost kan geven.

Ook deze organisaties maken al gebruik van Converse

Scroll naar boven