Converse product release juni '24

Onze nieuwste release bevat diverse verbeteringen en uitbreidingen van verschillende features. De release wordt op zondag 30 juni 202 geïnstalleerd op de productieomgevingen. 

De volgende onderdelen van Converse zijn toegevoegd, geoptimaliseerd of aangepast. 

1. Geaggregeerde betalingen als (nieuwe) feature in de Data Kwaliteit Toolkit
Donatiegegevens geven veel Converse-gebruikers één van de belangrijkste inzichten. De gegevens worden o.a. gebruikt voor managementrapportages, bij segmentaties en bij het maken van selecties van donateurs. Om fiscale redenen bewaren de meeste organisaties betaalgegevens minimaal 7 jaar. Voor oudere betaalgegevens geldt dat deze minder relevant zijn om als afzonderlijk gegeven op te slaan. Eén totaalbedrag per periode volstaat vaak ook.

De nieuwe Converse feature “Geaggregeerde Betalingen” maakt het mogelijk betalingen samen te voegen per één of meerdere jaren. Hiermee wordt opslagruimte bespaard, alleen relevante data behouden en daarmee kunnen kosten worden bespaard.

2. Aanvulling geautomatiseerde storno opvolging
Voor de meeste Converse-gebruikers maakt de verwerking van storneringen onderdeel uit van het integrale incassoproces. Sinds onze januari ’24 release is het mogelijk vervolgacties bij de verwerking van storneringen te automatiseren. Deze feature maakt handmatige acties en werkzaamheden overbodig, is een alternatief voor maatwerk en voorkomt daarmee onnodige belasting van de Salesforce omgeving.

Daarnaast heeft Salesforce inmiddels aangekondigd te stoppen met de ondersteuning van Process Builders. Voor die organisaties die op dit moment Process Builders voor dit proces gebruiken, biedt deze feature een toekomstvast alternatief.

De volgende optimalisaties zijn in deze release doorgevoerd:

 1. Om bepaalde termijnen, in lijn met de Converse Configuratie, uit te sluiten is het selectievakje op de Termijn “Storneringsregels negeren” gecreëerd. Als het selectievakje is aangevinkt worden deze termijnen uitgesloten bij bepaalde storneringsregels.
 2. Met ingang van deze release is het mogelijk storneringsregels te activeren of deactiveren met behulp van een slider in de Converse Configuratie.
 3. Het is mogelijk meerdere regels aan te maken met dezelfde Storneringscode, Frequentie, en Type-telling. De regel met het hoogste aantal storneringen wordt in dat geval als eerste
 4. Het is mogelijk meerdere regels aan te maken met dezelfde Storneringscode, Frequentie, en Type-telling. De regel met het hoogste aantal storneringen wordt in dat geval getriggerd.
 5. Het is nu mogelijk het label van de storneringsregel aan te passen in de Converse Configuratie. Dit label kan ook beginnen met een cijfer.

3. Verbeterde afhandeling via de Kentaa koppeling

Onze Kentaa koppeling is op een aantal punten verbeterd. Met de verfijningen en uitbreidingen in deze release kan de real time koppeling de Kentaa data nog secuurder verwerken. De release bevat de volgende verbeteringen en uitbreidingen:

 • Ondersteuning duplicaten in flow
 • Verbeterde verwerking ignored proces
 • Bewuste vertragingen in verwerking data
 • Mixed verwerking

4. Uitbreiding van de Data Import Manager
De gebruiksvriendelijke Converse Data Import Manager bespaart tijd en maakt werkprocessen efficiënter. In deze release hebben wij de Data Import Manager verder uitgebreid.

De release bevat de volgende verbeteringen en uitbreidingen:

 • Relatie Update
 • Herkomstcampagne
 • Header mapping

5. Uitbreiding van Segment Science
Vanaf de Segment Science pagina is het nu mogelijk om de bijbehorende contactpersoon direct te benaderen. Met een wijziging van de lay-out wordt data daarnaast overzichtelijker gepresenteerd. Het gebruiksnut van Segment Science is hiermee verder vergroot.

6. Diverse kleine verbeteringen
Campagne Portfolio Viewer
De Campagne Portfolio Viewer ondersteunt bij het inzichtelijk maken van (meerdere) campagnes om zo impact te maximaliseren. Het is met ingang van deze release mogelijk om een standaard lijstweergave te kiezen die wordt weergegeven als Campagneviewer.

Contact Preference Center
In het Contact Preference Center kunnen de preferences met ingang van deze release gesorteerd worden (bijvoorbeeld op de naam van de campagne) zodat de lijst overzichtelijker is.

Geo Management Toolkit
Met deze release wordt het mogelijk kaarten voor de Geo Management Toolkit aan te passen. De kaarten kunnen nu bijvoorbeeld worden voorzien van een eigen kleurstelling, taal of lettertype. Ook is het mogelijk om een eigen leverancier van geodata te registeren.

Lees de volledige release notes in ons kenniscentrum voor meer informatie.

Voor t
echnische vragen naar aanleiding van deze release of product gerelateerde onderwerpen kunt u contact met ons opnemen via support@cisis.nl. Voor alle overige vragen en onderwerpen kunt u contact opnemen met uw relatiemanager via +31 75 6225 111.

Lees meer relevante artikelen:

Connectiviteit en Data Exchange

Nieuw: Product release Converse juni ’24

Converse product release juni ’24 Onze nieuwste release bevat diverse verbeteringen en uitbreidingen van verschillende features. De release wordt op zondag 30 juni 202 geïnstalleerd ...
Lees Meer →
CISIS

End-of-life FinDock versie 1 Payment API (API v1)

De API v1 van FinDock (FinDock versie 1 Payment API), de "Classic" is per eind 2024 end-of-life.
Lees Meer →
CISIS

Nonprofit Innovation Day – 7 december

Kom alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen op het Salesforce platform en Converse op de Nonprofit Innovation Day!
Lees Meer →
CISIS

Jaarlijkse CISIS Klantendag – editie 2023

Jaalijks organiseert CISIS een klantendag. Een klantendag met als doel kennis delen, netwerken en elkaar informeren.
Lees Meer →
Converse Segment Science
Connectiviteit en Data Exchange

Nieuw: Product release Converse juli ’23

Converse product release juli ’23 Onze nieuwste release bevat verbeteringen en uitbreidingen van verschillende features. Hiermee worden handelingen vereenvoudigd, worden processen efficiënter en ontstaan nieuwe ...
Lees Meer →
Data Import Manager
Connectiviteit en Data Exchange

Uitgelicht: Converse Data Import Manager

De Data Import Manager van Converse is dé krachtige importtool die elke Salesforce-beheerder veel tijd bespaart.
Lees Meer →
Campagne Management Toolkit
Campagne Management

Uitbreiding Campagne Management Toolkit

Uitbreidingen Campagne Management Toolkit met enthousiasme ontvangen door database marketeers In de snelle en altijd veranderende wereld van marketing en campagnes is het essentieel om ...
Lees Meer →
Donatiemanagement en Operations

Nieuw: Mijn Eenmalige Gift beschikbaar in Converse

Mijn Eenmalige Gift nu beschikbaar in Converse Sinds maart 2023 heeft ‘Mijn Eenmalige Gift’ zijn weg gevonden naar de omgevingen van onze Converse-gebruikers. Deze functionaliteit ...
Lees Meer →
Connectiviteit en Data Exchange

Nieuw: Kentaa Multi Connect beschikbaar

Kentaa multiconnect beschikbaar Converse is sinds oktober 2020 uitgebreid met  de mogelijkheid om real-time te koppelen met het Kentaa platform. Deze toevoeging is met groot enthousiasme ontvangen door ...
Lees Meer →
Converse Geo Management Toolkit
Features

Uitgelicht: Converse Geo Management Toolkit

Uitgelicht: Converse Geo Management Toolkit voor analyse en communicatie Elke fondsenwervende organisatie beschikt over geo data. Deze data wordt door de meeste organisaties nog niet of ...
Lees Meer →
Campagne Management Toolkit
Release

Juli ’21 Release – Converse Campagne Management Toolkit is nu beschikbaar

Converse Campagne Management Toolkit is nu beschikbaar voor beproeving. Strekking: als uitvloeisel van de ontwikkelstrategie heeft CISIS opnieuw belangrijke functionaliteiten aan Converse toegevoegd. CMTK is ...
Lees Meer →
Bedrijfsvoering

Productontwikkeling strategie Converse​

Productontwikkeling strategie Converse Na de overdracht van Converse afgelopen juli is op verschillende fronten intensief gewerkt aan het integreren van Converse in de dagelijkse bedrijfsvoering ...
Lees Meer →
Bedrijfsvoering

Persbericht: Overname Converse door CISIS

Persbericht: Overname Converse door CISIS CISIS versterkt met overnemen van de non-profit applicatie Converse van PwC haar impact op de goede doelen sector en creëert synergie ...
Lees Meer →
Scroll naar boven